Световната премиера на петата част от поредицата за приключенията на Индиана

...
Световната премиера на петата част от поредицата за приключенията на Индиана
Коментари Харесай

Новите приключения на Индиана Джоунс започват след месец в Кан

Световната премиера на петата част от поредицата за приключенията на Индиана Джоунс ще бъде на на 76-ото издание на кинофестивала в Кан, предадоха редица френски медии, като цитираха уредниците на събитието.

Продукцията се споделя „ Индиана Джоунс и часовникът на ориста “ („ Indiana Jones and the Dial of Destiny “) и ще бъде показана идващия месец, по-точно на 18 май.

Кинофорумът също ще отдаде респект на 80-годишния Харисън Форд и филмовата му кариера.

Премиерата на „ Индиана Джоунс 5 “, режисиран от Джеймс Манголд, ще бъде петнадесет години след тази на „ Индиана Джоунс и Кралството на кристалния череп “ от 2008 година Четвъртата лента, разказваща историята на археолога, в чиято роля се превъплъщава Форд, също беше в Кан.

Официално продукцията ще излезе в киносалоните в края на месец юни.

Това ще бъде вторият филм, който ще бъде показан за първи път в границите на 76-ото издание на проявата в Лазурния бряг, която тази година ще стартира на 16 май и ще продължи до 27 май.

В края на предходната седмица беше обявено, че по време на кинофорума на Френската Ривиера ще бъде показан и новият филм на Мартин Скорсезе - „ Убийците на цветната луна “ („ Killers of the Flower Moon “), напомня Българска телеграфна агенция. Продуциран е от платформата Apple TV+ и е въодушевен от романа „ Убийците от Оклахома и раждането на ФБР “ на Дейвид Гран. Той споделя за серийни убийства на индианци от 20-те години на предишния век. Продукцията на Скорсезе е с присъединяване на Леонардо ди Каприо и Робърт де Ниро. Представянето е планувано за 20 май.

Цялата стратегия на кинофестивала в Кан следва да бъде оповестена на 13 април.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР